Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس انجمن داروسازان کشور پیرامون توزیع واکسن کرونا گفت: در تاریخ ۳۰ آذرماه، استاندارد تزریق واکسن در فضای داروخانه‌ها توسط سازمان غذا و دارو تبیین و ابلاغ شد که بر اساس آن مقرر شد، داروسازان آموزش‌های لازم را برای این کار ببینند تا بعد از دریافت واکسن از دولت، بتوانیم از ظرفیت ۱۲ هزار داروخانه در کشور برای واکسیناسیون استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه بهداشت و درمان بازارنیوز- بهزاد قبادی؛ سید علی فاطمی، نائب رئیس انجمن داروسازان کشور، پیرامون ابهامات در بحث توزیع واکسن‌های کرونا، با توجه به تجربه‌های ناموفق در گذشته که منجر به کمبود یا قاچاق دارو شد، به بازارنیوز گفت: باید از حالا برای انجام واکسیناسیون واکسن کرونا آمادگی و برنامه ریزی‌های لازم را داشته باشیم. گروه‌های دارای اولویت مانند کادر درمان و سالمندان، باید توسط دولت واکسیناسیون انجام شوند. با توجه به این که آمار و تعداد آن‌ها مشخص است، احتمالا در آن زمینه مشکلی پیش نخواهد آمد.

وی افزود: اغلب کشور‌های دنیا، برای واکسیناسیون عمومی افراد عادی، از داروخانه‌ها کمک گرفته اند. سیستم بهداشتی دولتی توان انجام این واکسیناسیون را ندارد و فقط می‌تواند در حد گروه‌های پرخطر این کار را انجام دهد.   *تمهیدات سازمان غذا و دارو برای واکسیناسیون
فاطمی با بیان این نکته که سازمان غذا و داروی ایران، پیش‌بینی‌های لازم را برای این اقدام انجام داده است، تصریح کرد: در تاریخ ۳۰ آذرماه، استاندارد تزریق واکسن در فضای داروخانه‌ها توسط این سازمان تبیین و ابلاغ شد که بر اساس آن مقرر شد، داروسازان آموزش‌های لازم را برای این کار ببینند تا بعد از دریافت واکسن از دولت، بتوانیم از ظرفیت ۱۲ هزار داروخانه در کشور برای واکسیناسیون استفاده کنیم.   *چاره‌ای جز استفاده از سامانه تیتک نداریم
نائب رئیس انجمن داروسازان کشور با اشاره به وجود سامانه تیتک (TTAC) برای توزیع مناسب واکسن‌ها، اظهار کرد: امسال برای واکسن آنفلوآنزا هم چنین آمادگی وجود داشت و اگر واکسن قبل از ۱۵ آبان به دست داروخانه‌ها می‌رسید، از طریق سامانه تیتک و توسط داروخانه‌ها توزیع می‌شد که متاسفانه استفاده از این ظرفیت مغفول ماند. با این حال، چون واکسن کرونا  باید در سطح وسیع ۱۲ هزار داروخانه توزیع شود، چاره‌ای جز استفاده از سامانه تیتک و نظارت وجود ندارد تا مطمئن شویم واکسن به دست مصرف‌کننده واقعی رسیده است.

فاطمی درباره مشکلات سامانه تیتک که همیشه مورد انتقاد سازمان غذا و دارو و شخص وزیر بهداشت بوده، گفت: مشکلات نرم‌افزاری به مراتب کمتر شده، ولی برخی مشکلات همچنان وجود دارد که امیدواریم بتوانیم با کمک سازمان این مشکلات را برطرف کنیم؛ چون مشکلات پیچیده‌ای نبوده و قابل حل هستند؛ لذا ما از سمت سامانه تیتک مشکل حادی نداریم.

وی افزود: با این حال، سامانه جامع‌تر، سامانه پرونده الکترونیک سلامت است که اگر آن فعال شود، از همه سامانه‌ها بهتر و جامع‌تر است، اما در حال حاضر با استفاده از سامانه تیتک هم می‌توان کار را پیش برد. در سامانه تیتک هر فرد با استفاده از کد ملی، دارو یا واکسن را دریافت می‌کند تا با این کار از تخلفات جلوگیری شود.   *چرا واکسن در داروخانه‌ها تزیرق می‌شود؟
نائب رئیس انجمن داروسازان کشور درباره علت انجام واکسیناسیون در داروخانه ها، تصریح کرد:، چون این واکسن‌ها به زنجیره سرمایی خاصی نیاز دارند و نباید از محل عرضه دور شوند، بهترین کار واکسیناسیون در همان محل فروش است که این پیش‌بینی‌ها انجام شده و استاندارد‌ها و آموزش‌های لازم صورت گرفته است. همچنین برای جلوگیری از سواستفاده‌های احتمالی، بهتر است واکسیناسیون در داروخانه انجام گیرد.

فاطمی در پاسخ به این سوال که "واکسن‌های لازم برای واکسیناسیون از چه نوعی خواهند بود؟"، اظهار کرد: متاسفانه هنوز هم نمی‌دانیم چه واکسنی به دستمان خواهد رسید؛ واکسن‌های ایرانی، مشترک با کوبا، چینی و روسی، همه جزو گزینه‌هایی‌اند که مسئولین در حال بررسی آن‌ها هستند. همچنین  تا به حال قیمتی هم برای واکسن کرونا از سمت وزارت بهداشت تعیین نشده است.

پایان پیام/ برچسب ها: واکسن کرونا ، واکسن ، تزریق واکسن ، سید علی فاطمی ، انجمن داروسازان ، داروخانه ها ، واکسیناسیون لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Ltj

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسن تزریق واکسن سید علی فاطمی انجمن داروسازان داروخانه ها واکسیناسیون سازمان غذا و دارو برای واکسیناسیون واکسن کرونا داروخانه ها سامانه تیتک واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۳۸۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۹۰ درصدی رصد زنجیره تأمین دارو در سامانه تیتک

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید کاظمی اظهار کرد: از ابتدای راه‌اندازی سامانه تیتک در سال ۹۳ حدود ۹۲۲ قلم دارو از ابتدای زنجیره تا انتهای زنجیره قابل رصد بود که این تعداد در سال اخیر با ۹۰ درصد رشد به ۱۷۲۵ قلم رسیده است.

وی افزود: با رصد داروهای حیاتی و استراتژیک در سامانه تیتک می‌توان تا حد قابل ملاحظه‌ای میزان نشت از زنجیره تأمین را کاهش داد تا دارو به دست مصرف کننده اصلی برسد.

مدیر کل فناوری اطلاعات و سامانه‌های سلامت سازمان غذا و دارو با اشاره به راه اندازی داشبوردهای عمومی و مدیریتی در حوزه دارو تسریع کرد: داشبوردهای عمومی شامل ترخیص، آمارنامه بر اساس تأمین، آمارنامه دارویی سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و داشبوردهای مدیریتی شامل ترخیص، قیمت گذاری، جزئیات سیاست گذاری و قیمت مبنای بیمه در دسترس عموم مردم ذینفعان نخبگان و فعالان این حوزه قرار گرفته است.

کد خبر 6090495 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • رشد ۹۰ درصدی رصد زنجیره تأمین دارو در سامانه تیتک
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند