Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهریاری گفت: از طریق این سامانه می‌توان مشخص کرد که چه کسی، از کدام کشور و از طریق کدام گمرک کالای سلامت‌محور را وارد کرده است. همچنین اصل یا تقلبی بودن و تاریخ تولید و انقاضای کالا‌ها هم درآن سامانه قابل رهگیری است و بدین شکل سلامت جامعه و عدالت در توزیع را تضمین می‌کند. گزوه بهداشت و درمان بازارنیوز- بهزاد قبادی؛ با توجه به خبر تایید واکسن اسپوتنیک روسی توسط سخنگوی سازمان غذا و دارو، نگرانی‌ها بابت نحوه توزیع این واکسن وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهر و آبان امسال بود که اتفاقات تلخی برای انسولین‌های قلمی وارداتی رخ داد و با وجود افزایش واردات این کالای سلامت‌محور نسبت به مدت مشابه سال قبل، به دلیل عدم توزیع مناسب، انسولین به دست مصرف کننده واقعی نرسید و به گفته بسیاری از مسئولین و نمایندگان مجلس، به صورت قاچاق از کشور خارج و به کشور‌های همسایه برده شد.

در همین راستا، حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با بیان مشکلاتی که چند ماه پیش برای انسولین قلمی رخ داد، به بازارنیوز گفت: تنها راهی که می‌توان نظارت جدی بر واردات کالا‌های سلامت‌محور داشت، استفاده از سامانه تیتک است. سازمان غذا و دارو در حال حاضر حدود ۵۰۰ قلم کالا را توانسته ذیل این سامانه ببرد. اگر باقی دارو‌ها و واکسن‌های آنفلوآنزا و کرونا را هم ذیل این سامانه عرضه کنند، بروز مفاسدی که در گذشته وجود داشت، ناممکن خواهد شد.

وی افزود: از طریق این سامانه می‌توان مشخص کرد که چه کسی، از کدام کشور و از طریق کدام گمرک کالای سلامت‌محور را وارد کرده است. همچنین اصل یا تقلبی بودن و تاریخ تولید و انقاضای کالا‌ها هم درآن سامانه قابل رهگیری است و بدین شکل سلامت جامعه و عدالت در توزیع را تضمین می‌کند. اگر دولت بخواهد که واکسن را به صورت عادلانه توزیع کند، این سامانه ظرفیت خوبی دارد و قطعا این کار شدنی است.

شهریاری درباره نگرانی‌ها و اظهار نظر‌هایی بر سر ایمنی و سلامت واکسن روسی، خاطرنشان ساخت: تزریق واکسن اجباری نیست و شاید خیلی افراد نخواهند از واکسن خارجی استفاده کنند که در این موضوع بحثی نیست. متولی سلامت در قانون برنامه توسعه و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری، وزارت بهداشت و درمان و سازمان غذا و داروی آن وزارتخانه است. بنابراین، سازمان مذکور باید در مقابل تمامی اتفاقات پاسخگو باشد.

وی افزود: در حال حاضر مجوز عمده دارو‌ها را سازمان غذا و دارو را صادر می‌کند؛ بنابراین درباره واکسن کرونا هم سازمان غذا و دارو باید تصمیم بگیرد و مجوز‌های لازم را صادر کند. البته باید گفت، این سازمان باید از نظر ایمنی و اثربخشی، هر واکسنی که وارد کشور خواهد شد را تضمین کند. هنوز گزارشی درباره این واکسن به مجلس ارائه نشده است.

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس، درباره سلامت این نوع واکسن، تاکید کرد: برخلاف واکسن فایزر آمریکایی، هنوز گزارشی مبنی بر مضر و خطرناک بودن واکسن روسی گزارش نشده است.

شهریاری درباره آخرین وضعیت واردات واکسن از روسیه گفت: آن طور که سفیر ایران در این کشور اعلام کرده، قرار است اولین محموله واکسن اسپوتنیک تا ۱۶ بهمن ماه وارد کشور شود و در مراحل بعدی، تا پایان بهمن‌ماه و دهه اول اسفندماه، محموله‌های جدید وارد شوند.   پایان پیام// برچسب ها: شهریاری ، کمیسیون بهداشت ، تیتک ، واکسن کرونا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000MGP

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: شهریاری کمیسیون بهداشت تیتک واکسن کرونا سازمان غذا و دارو سلامت محور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۶۸۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع عادلانه امکانات مدنظر اعضای شوراها باشد

امام جمعه شهرستان خوی گفت: اجتناب از نزاع‌های سیاسی و تنش زا و به کار گرفتن تمام تلاش و توان در راستای خدمت بی منت به مردم، حفظ روحیه امید و نشاط اجتماعی در میان مردم با رعایت اصل عدالت و توزیع عادلانه امکانات از جمله مواردی است که اعضا شوراها باید به آن توجه کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام حجت قاسم‌خانی ظهر امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ در خطبه‌های آئین عبادی سیاسی نماز جمعه شهرستان خوی ضمن تبریک روز نهم اردیبهشت روز شوراها به اعضا شوراهای اسلامی اظهار کرد: گره‌گشایی از مشکلات مردم و نیازهای اساسی در مصوبات و مقررات باید در دستور کار اعضای شورا باشد.

وی با بیان اینکه مردم این افراد را به‌عنوان مشاور امین انتخاب می‌کنند تا در روستاها و شهرها بتوانند نیازمندی‌های اساسی مردم را مد نظر قرار دهند و نباید نیازها و موارد غیر ضروری جای خود را به نیازهای ضروری بدهد، افزود: اعضای شوراها باید به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که بتوانند از مشکلات اولویت دار مردم مثل ترافیک گره‌گشایی کنند.

امام جمعه شهرستان خوی با بیان اینکه مردم را باید ولی نعمت بدانیم، تصریح کرد: امام خمینی (ره) بزرگ‌ترین مردی که انقلاب ما مرهون وجودش است می‌فرمایند به من اگر خادم بگویید خوشحال‌تر از این هستم که به من رهبر بگویید، ما مردم را ولی نعمتمان بدانیم. خانواده‌های مکرم شهدا ولی نعمت ما هستند.

حجت‌الاسلام قاسم‌خانی با تاکید بر اینکه تکریم و حفظ کرامت انسانی در مجموعه شورا و شهرداری و ادارات شهرستان توصیه بنده است، گفت: اجتناب از نزاع‌های سیاسی و تنش‌زا و به کار گرفتن تمام تلاش و توان در راستای خدمت بی منت به مردم، حفظ روحیه امید و نشاط اجتماعی در میان مردم با رعایت اصل عدالت و توزیع عادلانه امکانات از جمله مواردی است که اعضا شوراها باید به آن توجه کنند.

وی با اشاره به عملکرد مدیریت شهری خوی یادآور شد: در عرصه‌های فرهنگی کارهای بسیار خوبی انجام می‌شود، در راستای گسترش فضای سبز و پارک‌ها و تنظیم خیابان‌ها و معابر و کمربندی‌ها کارهای فاخری انجام شده است اما در برخی از مناطق شهر نیاز مبرم به نهال کاری، ایجاد پارک و مراکز تفریحی، مراکز ورزش عمومی، پارک محله، گسترش فضای ورزشی (به ویژه فضای ورزشی ویژه بانوان) وجود دارد.

امام جمعه شهرستان خوی همچنین با اشاره به عملیات وعده صادق عنوان کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب موضوع اصلی در قضایای اخیر اثبات ظهور قدرت اراده ملت ایران و نیروهای مسلح در عرصه بین‌المللی و شکست هیمنه دشمن بوده و تعداد موشک و یا اصابت به هدف اهمیتی پایین‌تر دارد.

حجت‌الاسلام قاسم‌خانی اظهار کرد: مسئله قدرت، جسارت و شهامتی است که در دل ملت‌ها جوانه زد، مسئله شکست هیمنه اسرائیل جنایت کار است. مسئله تشجیع و قوت قلب مسلمانانی است که اسیر حکام بی‌لیاقت و دنیازده هستند.

وی با اشاره به در پیش بودن روز کارگر افزود: حمایت از کارگر به این معنی است که ما جنس ایرانی و داخلی را خریداری بکنیم تا ثروت ملی افزایش پیدا بکند.

امام جمعه شهرستان خوی گفت: تضمین امنیت شغلی، مسئله بیمه‌ها و اجرا نشدن سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی، ایمنی نیروی کار و ارتقای مهارت‌های شغلی چهار مسئله مهم کارگران است که باید مورد توجه قرار گیرد.

حجت‌الاسلام قاسم‌خانی همچنین با اشاره به در پیش رو بودن روز معلم تصریح کرد: در عظمت معلم همین بس که همه ما وقتی به دنیا آمدیم هیچ چیزی بلد نبودیم معلم به ما یاد داد تا قرآن و مفاتیح و کتاب‌ها را بتوانیم بخوانیم، این معلم در دل انسان یک چراغی را روشن کرد و انسان را از جهل به دانایی رساند.

کد خبر 748073

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • رشد ۹۰ درصدی رصد زنجیره تأمین دارو در سامانه تیتک
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • رشد ۹۰ درصدی رصد کامل دارو‌های استراتژیک در سامانه تیتک
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • توزیع عادلانه امکانات مدنظر اعضای شوراها باشد