Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزاد اظهار کرد: باید این موارد بررسی و تبیین شود که چرا نمی‌خواهند نظارت وجود داشته باشد؟ آیا حذف سامانه تیتک و نبود نظارت، کمک به رانت است؟

گروه بهداشت و درمان بازارنیوز- بهزاد قبادی؛ کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی، طی گزارشی اعلام کرد: با توجه به نبود زیرساخت‌های سامانه‌ای برای ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت واکسن در معاونت بهداشت احتمال بروز تخلفات و مفاسد گسترده نظیر خروج واکسن از زنجیره توزیع و قاچاق معکوس به کشورهای همسایه، ورود اقلام تقلبی به زنجیره توزیع به نام واکسن، شکل‌گیری بازار سیاه، دریافت چندباره واکسن توسط افراد فاقد شرایط و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. وجود دارد.

 

*واکسن با سایر کالاها متفاوت است

در این‌باره، الهام آزاد، عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی پیرامون گزارش این کمیسیون درباره احتمال بروز مشکلات در توزیع واکسن، به بازارنیوز گفت: زمانیکه با ورود برخی واکسن ها مخالفت می شود، یعنی این کالا با سایر کالاها متفاوت است و باید نظارت داشته باشیم  که واکسن ها از کجا آمده و چگونه توزیع می شوند.

وی افزود: ما نباید نقش نظارت کارآمد را نادیده بگیریم. باید این اقدام را تقویت کنیم تا مجددا اتفاقات ناگواری که برای انسولین قلمی رخ داد، نباشیم. باید راهکارهایی برای نظارت بهتر ارائه داد تا با قاچاق معکوس و کالای تقلبی همچون موضوع انسولین های قلمی مواجه نشویم.

*باید مشخص شود چرا می خواهند تیتک را کنار بگذارند

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس، درباره احتمال کنار گذاشتن سامانه تیتک از فرایند توزیع واکسن‌ها اظهار کرد: ما باید تلاش کنیم و متوجه بشویم مبنای اینکه می گویند این سامانه کنار گذاشته شود چیست و از این اتفاق جلوگیری کنیم. مسئله توزیع واکسن باید به صورت مبنایی حل شود و نباید صورت مسئله را پاک کنیم.

*حذف تیتک، کمک به رانت است؟

آزاد ادامه داد: باید این موارد بررسی و تبیین شود که چرا نمی‌خواهند نظارت وجود داشته باشد؟ آیا حذف سامانه تیتک و نبود نظارت، کمک به رانت است؟ باید روی این مسائل کار کنیم.

وی تاکید کرد: کمیسیون بهداشت و درمان در جلسات مشترک با وزارتخانه بهداشت و درمان می توانند این مسئله را مطرح و حل کنند.

پایان پیام//

برچسب ها: کمیسیون اصل 90 ، تیتک ، واکسن کرونا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000MVB

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کمیسیون اصل 90 تیتک واکسن کرونا کمیسیون اصل 90 توزیع واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۲۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳

رییس اتحادیه مشاوران املاک درباره وضعیت اجاره در سال جاری توضیح داد.

کیانوش گودرزی، رییس اتحادیه مشاوران املاک در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین در پاسخ به این پرسش که قیمت‌ها در سال ۱۴۰۳ افزایشی است یا کاهشی؟ افزود: ما همیشه یک افزایش قیمتی را خواهیم داشت، اما امیدواریم در سال جدید با یک سیاست درست و آینده‌نگری در حوزه مسکن، شرایط متفاوت شود.

وی تصریح کرد: ببینید، به طور معمول هر ساله ۲۵ درصد نسبت به سال قبل اجاره‌ها افزایش پیدا می‌کند. این موضوعی است که مجلس به دولت اجازه داده است که برحسب موضوعات تورمی ورود پیدا کند و عدد و رقمی اعلام شود.

رییس اتحادیه مشاوران املاک با بیان این‌که تعیین این اعداد و ارقام کار بدی نیست، در همه جای دنیا هم این اتفاق می‌افتد، ولی در ایران بستر آن هنوز فراهم نبوده و ابزار لازم برای این کار مهیا نیست، متذکر شد: پارسال اگر این اتفاق می‌افتاد، می‌توانستیم به مشاوران املاک بگوییم قیمت‌ها را رعایت نکردید، یعنی موضوع قابل رصد و کنترل بود.

گوردزی تصریح کرد: نکته این‌جاست که الان با سامانه خودنویسی که راه افتاده و متعامل آن می‌توانند خودشان قرارداد بنویسند، دیگر رصد و نظارت و کنترلی در سطح جامعه باقی نمی‌ماند. یعنی متعاملین، چه مستاجر و چه موجر، خودشان با هر افزایش قیمتی می‌توانند قرارداد بنویسند.

وی تاکید کرد: اصل موضوع همین‌جاست که دولت در حالی که باید نظارت و کنترل داشته باشد، در واقع با سامانه‌ای که ایجاد کرده، نظارت و کنترل از دست دولت خارج خواهد شد. این سامانه تبعات خاص خود را دارد.

دیگر خبرها

  • رشد ۹۰ درصدی رصد زنجیره تأمین دارو در سامانه تیتک
  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • رشد ۹۰ درصدی رصد کامل دارو‌های استراتژیک در سامانه تیتک
  • مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • افزایش قیمت‌های اجاره در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد شد؟
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین